Thursday, April 29, 2021

VANZEMALJCI SU REDIZAJNIRALI ADAMA

Velika piramida pokazuje da su Vanzemaljci redizajnirali originalnog čovjeka i stvorili Adama i od njega napravili Evu 5718 g. od početka stvaranja svijeta kad je Bog stvorio originalni ljude, ili 4282 g. st. ere (link ka knjizi: https://archive.org/details/velika-piramida-i-biblija-2070 ) Genetika je potvrdla modifikaciju ljudskog gena u prepotopsko vrijeme:
“Kada je pročitana ljudska DNK, kompletna, dakle svih 3 milijarde šest sotina milijuna slova, kada su pročitani, sa zaprepašćenjem su znanstvenici otkrili da osam postotaka naše DNK je zapravo retroviralna DNK, virusna DNK (virus SIDE je takodje retrovirus), a retrovirusi su jedni od virusa, osim onih adenvirusa koje sam pokazao u genskoj terapiji, retrovirusi su također virusi koji se koriste za prebacivanje gena iz jednog organizma u drugi organizam, i to se radi rutinski već dvadeset godina. Dakle, kada je pročitana DNK cijelog čovječanstva, otkriveno je da svi mi, sve grupacije, sve nacije svijeta, imamo genetičko opterećenje u našim stanicama, u našoj DNK, osam postotaka naše DNK nije naša DNK, nego su ostaci genetičke modifikacije, da li prirodne, da li vještačke, teško je reći, koja se dogodila u prethodnim stoljećima, i u pretpovijesno vrijeme.” (Prof. Dr. Tomislav Terzin, Genetički izmijenjene ljudske bebe; May 29, 2019, YouTube video: 1:09:43-1:11:03)
“Biblija tvrdi da nema ničeg novog pod Suncem i mi ne možemo da testiramo, nemamo materijalne ostatke prepotopnog svijeta, ali možemo da testiramo naše gene, i u našim genima možemo da pronađemo tragove biotehnologije prijepotopnog čovjeka.” (Prof. Dr. Tomislav Terzin, Genetički izmijenjene ljudske bebe; May 29, 2019, YouTube video: 1:13:34-1:13:52)
“Nisam tada znao, to je bilo prije nego što je senkvenciran ljudski genom, da je, zapravo, čak i taj Noje i njegova obitelj koji su izabrani da prežive potop, i oni su praroditelji svih nas, cijelog čovječanstva koje živi danas na Zemlji, čak su i oni prenijeli nama tih osam postotaka DNK koja je kompromitovana, koja nije ljudska, koja nije izašla iz ruke Tvorca. (Prof. Dr. Tomislav Terzin, Genetički izmijenjene ljudske bebe; May 29, 2019, YouTube video: 1:11:50-1:12:20)

Video:

No comments: