Thursday, April 1, 2021

NIJE TAJNA KO JE TAJNA

     "I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima." (Otkr.17,5)

Ko ima tajne? Imaju crkveni i svjetovni masoni: te dvije organizacije, jedna duhovna i druga svjetovna, počivaju na tajnama! Oni su kolovođe i glavni igrači svega što se čovječanstvu dešava i svega što će se tek dešavati!
     Judaizam je osnovalo 13 povratnika iz Vavilona, crkvu su osnovali judejskih 13 apostola: Hebrejsko JHVH ima brojnu vrijednost 26 = 2 x 13.
     “Sva sujevjerja narodnih skaski protiv broja 13 ne počivaju u njegovoj ‘nesreći’, već zato što je to bio ključ religijskih tajni koje sveštenici nisu željeli da puste u narod; dakle, ako bi čovjek počeo trčati, svaki put kad bi ugledao ovaj broj odbio bi razmišljati o njemu iz straha da ne slomi nogu, te su svete tajne ostajale sigurne.” (1)
     “Sva imena hebrejskog boga utemeljena na Zabranjenom Imenu bila su numerički umnožavana od 13. Ljudi su učeni da je ovo ‘nesretan’ broj kako bi bili odvraćeni da ga istražuju." (2)
Crkva je oduvijek bila protiv čovjekove od Boga mu date slobode i slobodne volje, oduvijek bila protiv znanja, umjetnosti i protiv svakog ljudskog progresa i svoje podle prevarne laži umotavala je u tkz. "svete tajne", ali su joj kontrirali masoni Svjetlosti i srušili je s vlasti.
     Današnji masoni su izdali Svjetlost i od crkve korumpirani potčinili su se vlasti judaističko-crkvenog boga Tame koji zla čini svijetom skoro već 2000 godina.
..............................
(1) ) Frank C. Higgins, The Beginning Of Masonry; New York, 1916, pg. 25.
(2) Ibid. pg. 102.

No comments: