Thursday, May 27, 2021

VANZEMALJCI (ANUNAKI) U BIBLIJI

    

Ko stoji iz globalne vakcinacije? Stoje crkveni masoni, jezuiti i Iluminati koje predvode skitski Aškenazi, tkz. "Hazari". Oni su i hrišćani i judeji, ima ih na obe strane, a neki su i jedno i drugo. To su tajna društva pod vrlo strogom zakletvom o vjernosti tajnom vrhu i čuvanju tajne svrhe svog postojanja i cilja svog djelovanja. Oni, osim njihovog vrha, nemaju pristup velikom znanju ni zemaljskog ni onostranog, već su oni usmjereni ka tajnim znakovima prepoznavanja kako bi se jedan drugom našli na usluzi pri obavljanju dobijenih zadataka i u neprilikama u koje zbog tih zadataka mogu dospjeti. To je crna masonerija koju su osnovali vođe grupe Vanzemaljca sa imenima Semjazaz (on je glavnokomandujući), zatim Arakiba, Ramejel, Kokabijel, Tamijel, Ramijel, Danel, Ezekejel, Barakijel, Azael, Armaros, Batarel, Hananel, Zakijel, Samsakejel, Satarel, Turel, Jomjael i Sariel. To su desetari svojih grupa. U Enohovoj knjizi sve je to opisano, a i sam Enoh otišao je s Vanzemaljcima na neki drugi svijet. Enohovu knjigu citira Biblija, i niko od vjernika ne može odbaciti tu činjenicu.

           Biblija kaže:

        "A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše. Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe." (1.Moj.6,2)

Dakle postoje neki što ih Biblija zove sinovima Božjim. Ko su oni? Evo opet Biblija:

        "A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona. I Gospod reče Sotoni: otkuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: prohodih zemlju i obilazih." (Jov,1,6-7)

Sotona je obilazio Zemlju i vratio se na sastanak sa Zemlje. To su hrišćanima "anđeli", iako se oni žene kćerima ljudskim i iz tog braka rađaju im se sinovi divovi:

        "A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one rađahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu."

Knjiga Enohova sve ovo u detalje objašnjava i zato ju je crkva izbacila iz kanonskih knjiga, ali je i dalje kanonska knjiga etiopske pravoslavne crkve. U toj knjizi piše o Vanzemaljcima koji su se ženili sa Zemljankama:

        “Sada su otišli kćerima ljudskim na zemlju, pa su legli s njima, čime su se uprljali nečistoćom, a ljudima otkrili svakovrsne grijehe. I žene su rodile divove koji su cijelu zemlju napunili nepravdom i natopili krvlju. Zato sada Ti primi duše onih koji su umrli i onih koji plaču, Onih čiji su uzdisaji doprli do vrata nebeskih i čije su se tužaljke popele do nas. (Knjiga Enohova, Glava IX, 8-10)

          Biblija priča o Vanzemaljcima kao o anđelima, a njihov  vrhovni zapovjednik je "Gospod nad vojskama", tj. biblijski Bog. Pogledajmo šta taj Bog naređuje svojim vojnicima:

         "Potom povika iza glasa, te čuh, i reče: pristupite koji ste poslani na grad svaki s oružjem svojim smrtnijem u ruci." (Jezekilj,9,1)

Molim vas, da li je Bogu potrebna vojska sa oružjem smrtnim u ruci? To nije Bog, to je Vanzemaljac oficir, možda general, možda kralj, možda car možda predsjedavajući onog biblijskog Velikog savjeta. Pogledajmo i ovo:

            "A Jakov otide svojim putem; i sretoše ga anđeli Božiji;..." (Postanje, 32,1)

Nemojmo u 21. vijeku biti djetinje naivni: to nisu anđeli, to je vojska Vanzemaljaca, patrola, i kad ih je sreo, Jakov zaključuje ta je tu bliko njihov logor, kasarna, i kaže sam sebi: "Ovo je logor Božji. I prozva ono mjesto Mahanaim." (Postanje,32,1) 

          Kad je trebalo, prikazivali su samo kroz holograme uvjeravajući ljude da su to bestjelesni anđeli. Ne kažem da Bog i anđeli ne postoje, ali Vanzemaljci su "Bog i bogovi" starih religija, među kojima su i judaizam i hrišćanstvo. Tek je Nikola Tesla nagovijestio Boga koji nije opisan u postojećim religijama.


No comments: