Monday, May 24, 2021

CRKVENI MASONI I PLAN SLOVA Z

Isus sa slovom Z i “anđeli” sa masonskim slovom Γ, tj. G.

                               Isus sa slovom Z i “anđeli” sa masonskim slovom Γ, tj. G.

     Na mozaiku bazilike San Vitale u Raveni, urađenim 547. god. novcem rimskog imperatora Justinijana I, zlikovca koji je pobio desetine miliona ljudi, na liku Isusa je latiničko slovo Z, hebrejsko sedmo slovo ZAIN (ז) čije postanje kabalisti povezuju sa Jahveom:

     “Osmislio je Zain, vodećeg u Pokretu, krunisao ga, uobličio i udružio sa Blizancima u kosmosu, Sivan (juni) u godini i lijeva noga čovjekova." - Sefer Jetzirah, 24.

     Hebrejsko Sefer Jetzirah (Sefer Yetzirah) je Knjiga stvaranja i pripada knjigama judejskog misticizma u sastavu Kabale s početka nove ere. U citiranom stihu pomenute knjige slovu Z (ז) pridaje se veliki značaj, jer je sedmo po redu i samim tim pripada suboti, sabatu kao svetom prazničnom danu odmora. To je kruna slova Z. Sintagma “lijeva noga čovjekova” je znak vremena koji kazuje da je to vrijeme podizanja Sunca od juga ka sjeveru, vrijeme napretka.

Dalje stih kaže da je slovo Z udruženo sa zodijačkim znakom Blizanci, a ne treba smetnuti s uma da je u vrijeme pisanja pomenute knjige ljetni solsticij bio tačno iznad Blizanaca, dakle je slovu Z dato značenje Sunca u najvećoj snazi na najvišem mjesto u godini. Samim tim, slovo Z je početno slovo u hebrejskoj riječi ZION koja je značenjem povezana sa grčkim Σιρός sa zna-čenjem VRUĆ (1), a postanjem je od ΣΕΙΡ, SUNCE (2), ili od ζέρος sa značenjem GRIJANJE (3). To je kao Zidon, Sidon; Zion, Sion; Ζιβύνη, Σιβύνη (4). I evo: hebrejski SIVAN (jun) je nazivom je identičnan grčkim riječima Ζιβύνη (ZIVUNI) i Σιβύνη (SIVUNI). Originalno značenje je ŠILJAK (koplja) (5), tj. VIS, VRH, ŠILJAK PIRAMIDE SUNCA, LJETNI SOLSTICIJ:

     “Sedmo slovo, Zain (Z) je jedno od jednostavnih slova i povezano je sa znakom Blizanci. Njegovo osnovno značenje je ‘mač’ ili ‘oružje’, dok hijeroglifski znači ‘strijela’, i oba značenja sugerišu osvajanje. Kao broj sedam je savršenstvo prve velike stepenice ili perioda u ljudskom ciklusu razvoja...” (6)

     Ljetni solsticij je vrhunac Sunčeve moći. Preneseno na čovjeka, na vladara ili na vladajuću elitu, po masonskoj simbolici to sugeriše dostignutu najveću moć kad čovjek, vladar ili vladajuća elita treba da zgrabi mač i drugo oružje i da krene u osvajanje. To je bila istorijska istina judeo-hrišćanstva: prvo su krenuli u osvajanje nehrišćanske Evrope, zatim slijedi judeo-hrišćanski imperijalistički kolonijalizam širom svijeta, te krvave i genocidne revolucije kroz koje najbogatija vrhuška judeo-hrišćanske masonske piramide preuzima vlast i prirodne resurse. Od 2020. javno vladaju svijetom lažnom pandemijom koronavirusa i globalnom vakcinacijom “protiv koronavirusa”  počeli su praktično izvršenje genocida nad cijelim čovječanstvom kroz eugeniku. Sve je to davno skrojeni judeo-hrišćanski plan pod kodom “Isus Hristos” i njegovog slova Z. Čitajmo pažljivo:

     “Zain predstavlja čovjeka kada je dostigao stepen u kojem može razumjeti osnovne principe života i snagom svoje usavršene čovječnosti zgrabiti  kao oružje kojim će sebi krojiti sudbinu.” (7)

 Ovaj “stepen u kojem može razumjeti osnovne principe života” je dostignuti naučno-tehnološki stepen koji je od iluminatske grupe, koja sebe smatra superiornom, uzet kao oružje protiv ljudi koje oni smatraju manje vrijednima od stoke:

     “Na ovom stepenu u njegovoj savrenoj čovječnosti čovjek mora postati osvajač sa kraljevskom sposobnošću da vlada prvo sobom, onda svom prirodom, te  snagom da brani, štiti i koristi mistično oružje darovano svakom Pobjedniku, zvani ‘Duhovni mač’ ili ‘Ognjeviti mač’ magova.” (8)

      Vidite da sve vode masoni: i Ruse i Ukrajince i sav svijet! Zvijer iz mora (Otkrivenje,13,1-18) je tkz. Crvena masonerije, jezuitski Masoni Drevnog škotskog obreda, a masoni Iluminati samo su njihova grana kao i Rozenkrojceri, Malteški vitezovi i svi ostali ogranci Škotskog obreda, a vrh Crkve vodi sve njih.

Sva agenda Novog svjetskog poretka, počev od 2020., djelo je judeo-hrišćanskog vjerskog vrha i njihove jezuitske masonerije Škotskog obreda.

     Lakovjernom, sujevjernom, prostom i neukom narodu hrišćanstvo je od njih prikazano kao spasonosna vjera, a za njih, kreatore i vođe hrišćanstva, hrišćanstvo je davno skrojeni plan čije se ostvarenje počelo privoditi kraju od 2020. lažnom globalnom pandemijom “koro-navirusa”, a “spasenje” je vakcinacija, revakcinacija, sterilizacija i 70-80%-tna depopulacija Zemlje  i sva Zemlja, kako oni misle, ostaće njima i njihovom potomstvu u naslijeđe.

Februara 2022. došlo je do raskola unutar Iluminata, jer se Putin sa svojom grupom okrenuo protiv Zapadnih i Zapadni već gube, izgubiće i propašće do dna pakla.

..............................    
      (1) Francis Edward J. Valpy, The Etymology of the Words of the Greek Language; London: Longman, Green, Longman, and Roberts, 1860, pg. 149.
     (2) Ibid.
     (3) Ibid.
     (4) Ibid.
     (5) Ibid.
     (6) Harriette Augusta Curtiss and F. Homer Curtiss, The Key to the Universe; Washington, D. C., The Curtiss Philosophic Book Co., 1938, pg. 277.
     (7) Ibid.
     (8)
Ibid.

No comments: