Sunday, June 27, 2021

PREVARA JE SVRHA STVARANJE CRKVE

       Piramidalni vrh vavilonske judeo-masonerije stvara svoje ideološko-političke planove na kratkoročne i dugoročne periode: na godišnje, na određene decenije kao vremenske periode, na vijekove i hiljade godina unaprijed i sve ih preko svojih njima na svoju krv zakletih članova provode u stvarnost postepeno i u planirano vrijeme.  

     Jedan od njihovih planova je i stvaranje crkve kako bi magijom laži odvojili ljude i narode od Boga Istine i Pravde, od Boga Života i svjetlosti Sunca, odvojili od svjetlosti Boga Razuma i porobili čovjekov um ropskim slugeranjskim mrakom njihove lažima osmišljene vjere, kojom oni u čovjeku, narodu i narodima umrtvljuju prirodni instikt borbe za istinu Boga Istine, umrtvljuju borbu za pravdu Boga Pravde; umrtvljuju borbu za svetu zlatnu Slobodu, umrtvljuju borbu protiv od njih nametane neprirodne nasilne smrti.

     Tako izmišljaju zla vjerska pravila svoje zle vjere, vjerska pravila kojima čovjeku, narodu i narodima nameću svoju opaku i đavolju nauku:

     "Svaka duša da se pokorava vlastima koje vladaju; jer nema vlasti da nije od Boga, a što su vlasti, od Boga su postavljene. Tako koji se protive vlasti protive se naredbi Božijoj; a koji se protive primiće greh na sebe." (Rimljanima, 1,2)

     "Robovi! Slušajte gospodare svoje po tijelu, sa strahom i drhtanjem, u prostoti srca svojega, kao Hrista, ne samo pred očima radeći kao ljudima da ugađate, nego kao sluge Hristove, tvoreći volju Božiju od srca. Drage voljne služite, kao Gospodu a ne kao ljudima." (Efežanima,6,6-7)

     "Trpljenjem svojijem spasavajte duše svoje." (Luka,21,19)

     "Molim dakle prije svega da se čine iskanja, molitve, moljenja, zahvaljivanja za sve ljude, za careve i za sve koji su na vlasti, da tihi i mirni život poživimo u svakoj pobožnosti i poštenju." (Timotiju,1,1-3)

    I tako demonska demagodija dotadašnjeg vatrenog ratnika neprimijetnim specijalnim ratom bez borbe prsa u prsa pretvara u svog pokornog roba i tako razumnog čovjeka pretvara u nerazumnu stoku, a narod i narode pretvara u svoje poslušno bez razuma stado. Da, hrišcani, to vam je crkveno hrišćanstvo!

     Danas je ova masonska judeo-hrišćanska demagogija uzele posedni razmah, jer je ovo vrijeme njihove svjetske đavolje vlasti, te svom bez rezuma stadu govore ovako:

     "Bogu ćemo se moliti da podari snagu onima koji su ostali na Kosovu i Metohiji da istraju u ostanku i da u miru grade svoj život. Molićemo se, isto tako, da rušioci prestanu da ruše, palioci da prestanu da pale, pljačkaši da prestanu da pljačkaju, jer se mi u tim hramovima molimo i za njih i za njihove bliženje, za njihovu decu." (Porfirije, patrijarh srpski, 17. mart 2021. u Pećkoj patrijaršiji).

     Borba za Kosovo molitvom za rušioce da prestanu da ruše, za palioce da prestanu da pale, za pljačkaše da prestanu da pljačkaju i za njih i za njihove bliženje, za njihovu djecu!? Alooo, ludi srpski narode, imaš li ti trunke mozga da razumiješ đavoljeg Patrijarha? 

     "Narode dragi, ja sam se vakcinisao da bih vam služio! Vakcinišite se i vi, da biste pre svega sačuvali svoj život. Dođite u hram da zajedno proslavimo vaskrs našega životodavca Gospoda Isusa Hrista. Ja sam se vakcinisao, vakcinišite se i vi!" (Stefan Šarić, episkop SPC, video-snimak, YouTube,19. mart 2021.)

     U ovom pozivu judeo-hrišćanskog masona na vakcinaciju samo totalno lud čovjek neće spoznati svoju smrtnu zamku i poziv na samoubistvo.

     I na kraju kao krunu judeo-hrišćanskog specijalnog rata protiv covjeka, covjekovog razuma i covjekovog postojanja evo izjave ruskog generala Leonida Ivašova, predsednik ruske Akademije geopolitičkih problema:

   "Uvaženi sugrađani! Stiče se utisak da mnogi od vas nisu svesni smrtne opasnosti koja svima nama preti. Svet je sada zaista na ivici ponora. Ovo nije preterivanje, niti metafora. Ovo je stvarnost! Ali, sudeći po vrlo maloj aktivnosti na društvenim mrežama, ljudi ovo ili ne shvataju ozbiljno, ili misle da će se neko drugi boriti za njih i ratovati, ili oni uopšte ne znaju ništa.

     Želeo bih da vam razjasnim jednu vrlo važnu stvar – U TOKU JE RAT DO UNIŠTENjA. UNIŠTENjA SVIH NAS! A činjenica da ne eksplodiraju bombe i granate, ne fijuču meci i ne ruše kuće, ne znači da je danas mirno vreme i da smo mi bezbedni.

     Oružje neprijatelja su vakcinacija, čipizacija i veštačka inteligencija, 5G – zračenje, urušavanje obrazovanja i lišavanje svih nas ljudskih prava i sloboda. Naše oružje su mozak, pravna pismenost, društvene mreže, informacije, građanski aktivizam, vera, molitva i pobednička svetlosna snaga ljubavi. Ako mislite da to nije dovoljno, grešite. Ovo je više nego dovoljno za pobedu!" (Branko Vlahović, dopisnik iz Moskve, Svetu preti rat gori od nuklearnog: General-pukovnik Leonid Ivašov upozorava na pakleni scenario, Novosti, 12. 02. 2021. u 14:31)

General jedne najveće ratne sile na svijetu poziva narod u borbu protiv neprijatelja ruskog naroda i čovječanstva, ali ne u borbu klasičnim oružjem, nego molitvom!? Ti, stoko bez razuma iz "stada Hristovog", ti budi mirna, stoko, ne otimaj se, ne buni se, već se "molitvom bori" protiv mene dok ja zavrišm svoj davno isplanirani posao da tebe i sve tvoje ukinem s lica zemlje.

No comments: