Wednesday, June 2, 2021

CRKVENI ISUS JE LAŽ

      
Crkveni Veliki Arhitekta kosmosa.

     Prva najveća svjetska laž je zvanična biblijska o vremenu postanaka judaizma. Sredinom 5. vijeka st. e. Herodot ne spominje Hebreje kao narod koji se obrezuje (Herodot, II, 104), jer je tek u Herodotovo vrijeme Ezra sa "Mojsijevom knjigom zakona" došao iz Vavilona u Jerusalim i tek tada je počelo osnivanje biblijskog judaizma koji se širio oko Jerusalima, gdje je nastala Judeja, dok je sjeverno u Samariji, dalje od Jerusalima, bilo otpora novoj vjeri i Samarjani su ostali vječiti rivali Ezrinom judaizmu. Kako je i kad stvoren judaizam?

     Kad se književnik Ezra sa svojim pomoćnicima 459. g. st. ere vratio iz Vavilona u Jerusalim, u sedmoj godini vlade vavilonskoga cara Artakserksa, razglasio je Ezra po Jerusalimu i okolini novi zakon kojim ga je opunomoćio pomenuti vavilonski car Artakserks:
     "A ko ne bi izvršivao zakona Boga tvojega i zakona careva, odmah da mu se sudi, bilo da se ubije ili da se protjera ili da se oglobi ili da se baci u tamnicu.” (Ezra 7,26)
Vidite: Ezra u ruci ima napisanu Punomoć vavilonskog cara Artakserksa, a za izvršenje Punomoći uz Ezru je njegova naoružana vojna garda. Zatim od Ezre slijedi nova prisila naroda:
     "Onda oglasiše po Judeji i Jerusalemu, da se svi, koji se vratiše iz ropstva, imaju skupiti u Jerusalemu. Onome, koji ne bi došao za tri dana prema zaključku knezova i starješina, uništiće mu se sve što ima, a on sam biće isključen i zajednice onih koji se vratiše iz ropstva. 
      I skupiše se svi ljudi od Jude i Benjamina za tri dana u Jerusalem. Bilo je devetoga mjeseca, dvadesetog dana u mjesecu. Sav je narod sjedio na trgu pred hramom Božjim, dršćući zbog te stvari i od kiše.” (Ezra 10,7-9)
Tako je prisilno i strahom stvoren judaizam od grupe vavilonskih masona koji su opunomoćeni od vavilonskog cara i od njih u Vavilonu napisanom "Mojsijevom knjigom zakona" sa vojskom došli u Jerusalim.
     Od članova istog vavilonskog tajnog društva koje je osnovalo judaizam četiri vijeka kasnije počinje da se među nejudejima osniva hrišćanstvo, nova religija kao druga najveća svjetska laž sa "vaskrslim Isusom Spasiteljem svijeta" i svim ostalim napisanim i nenapisanim crkvenim lažima koje su čovjeku, ljudima i narodima Evrope i širom svijeta takođe nametnute silom ognja, mača, krvi i straha.
     Treća najveća svjetska laž je kruna prvih dviju svjetskih laži: treća laž je "pandemija" koronavisrusa i "spasenje čovječanstva vakcinama" judejsko-hrišćanskih masona, članova istog vavilonskog tajnog društva koje je osmislilo i silom čovjeku, ljudima i narodima nametnulo prve dvije najveće laži u istoriji svijeta. Metod nametanja i ove treće laži je prisilom vlasti i širenjem straha.

No comments: