Wednesday, June 2, 2021

KORONAVIRUS JE KRUNA RELIGIJA VAVILONA

     Kad se književnik Ezra sa svojim pomoćnicima 459. g. st. ere vratio iz Vavilona u Jerusalim, u sedmoj godini vlade vavilonskoga cara Artakserksa, razglasio je Ezra po Jerusalimu i okolini novi zakon kojim ga je opunomoćio pomenuti vavilonski car Artakserks:
     “A ko ne bi izvršivao zakona Boga tvojega i zakona careva, odmah da mu se sudi, bilo da se ubije ili da se protjera ili da se oglobi ili da se baci u tamnicu.” (Ezra 7,26)
Zatim slijedi nova prisila naroda:
     “Onda oglasiše po Judeji i Jerusalemu, da se svi, koji se vratiše iz ropstva, imaju skupiti u Jerusalemu. Onome, koji ne bi došao za tri dana prema zaključku knezova i starješina, uništiće mu se sve što ima, a on sam biće isključen i zajednice onih koji se vratiše iz ropstva.
     I skupiše se svi ljudi od Jude i Benjamina za tri dana u Jerusalem. Bilo je devetoga mjeseca, dvadesetog dana u mjesecu. Sav je narod sjedio na trgu pred hramom Božjim, dršćući zbog te stvari i od kiše.” (Ezra 10,7-9)
Tako je od istih ezoterista silom vlasti nametnuto hrišćanstvo, tako je silom vlasti nametnut islam, tako se danas silom vlasti nameće laž “koronavirusa”, tako se silom vlasti nameće obavezna njihova otrovna vakcina.
     Jedna od vrsta Vanzemaljaca su "bogovi" Vavilona (Sumera). Oni su 4282 god. prije nove ere redizajnirali Adama i od njegovog rebra klonirali Evu degenerišući tako ljudsku originalnu rasu. Oni su naučili ljude ratu, oni su se ženili kćerima ljudskim i s njima rađali divove ljudoždere, oni su bili su uzrok velikog opšteg potopa i nestanka prepotopskog svijeta 2656. g. st. ere i oni će od 2035. do sredine 2070. g. izazvati i kraj ovog postpotopskog svijeta.

No comments: