Thursday, December 28, 2023

ČUVAJTE SE MASONSKIH LAŽOVA


Od kad je propao komunizam i Jugoslavija se rasturila, umjesto komunista u kulturno-politički život svih naroda bivše Jugoslavije uskočili su masoni, ali ne masoni drevog reda Svjetlosti, nego aškenasko-jezuitski masoni Tame, članovi Iluminata i izmećari Iluminata.

Mreža se masona kroz muške i ženske Lože naglo širila po svim pravcima i hijerarhijama društvene strukture. Od prvojerarha SPC preko članova SANU i rukovodstva političkih stranaka u poziciji i opoziciji masonsa mreža iz vrha države preko svih ministarstava i njihovih službi granala se u niže regionalne i lokalne uticajne privredne i kulturne slojeve sve do lokalnih intelektualaca u školstvu, sredstvima informisanja i privatnih zanatlijskih udruženja.

Tako danas u masonskoj Loži zajedno su doktori nauka, naučnici, arhitekti, inžinjeri, ljekari, pisci, slikari, oficiri, policajci i frizeri, pekari, šoferi, portiri, taksisti i drugi. Cilj aškenasko-jezuitskog vrha je da kroz strogu masonsku disciplinu provodi globalističke ideje i planove u sve pore svakodnevnog narodnog života, baš kao što su u vrijeme komunizma sve odluke Centralnog komiteta iz Beograda provođene u najzabačenojoj Mjesnoj zajednici planinske vukojebine.

I lako vam je njih poznati: djeluju ekipno, rade timski po društvenim mrežama, vode blogove na Fejsbuku i drže zajedničke Fejsbuk-grupe. Nihove grupe imaju i po desetak administratora i moderatora, a njihove objave dijele se na desetine i preko stotine profila.

Cilj i zadatak im je da lažima zombiraju narod dok državna vlast polako provodi glavne zakonske odluke u tranziciji države i društva ka Novom svjetskom poretku. Pri tome koriste vrlo prost metod rada: "Korisna je svaka laž koja doprinosi jedinstvu naroda."

I lažu vam, već dvadeset i više godina postojanja Interneta lažu vam po društvenim mrežama, lažu vam do smijurije, sprdnje i poniženja cijelog naroda i sav narod time postaje laka žrtva specijalnog rata.

Jasno je da narod nema ni znanja, ni priliku ni mogućnosti da provjerava njihove tvrdnje, nego opjanjen zanosnom romantikom "naše slavne prošlosti" svaki put nasijeda na nove i nove laži i podjelom tih laži mnogi se nesvjesno uključu u aškenasko-jezuitski lanac globalističke propagande.

Evo vam primjer ove "odore cara Lazara". Ova laž u periodima dijeli se već 15 godina. Lično sam pokušavao da to suzbijem, ali kad se objavi istina, lažovi te blokiraju, sačekaju da prođe neko vrijeme i opet počinje objava i podjela istih laži. I kako je sa Srbima, tako je u svim državama svijeta (sjetite se svjetske zavjere od početka 2020.).

Tražite dokaze od postavljača i onih koji vam dijele objave. Nemojte biti naivna djeca koja vjeruju u bajke, ne nasijedajte na bilo čiju priču bez dokaza, tražite dokaze. Ispod svake objave moraju biti navedeni neki dokazi, neki izvori koji svjedoče navode objave.

A ova lažna "Lazareva odora" je iz 16. vijeka odežda đakona ondašnje dvovjeračke ruske Crkve (Свастика на облачении диакона (XVI в.), Музей в Новодевичьем монастыре, Москва).

I kako su vam slagali za ovu odoru, tako vam lažu o "srbskom kalendaru", tako vam lažu o mnogo čemu". Laž je magijska droga, uspavljuje i umrtvljuje prevarenu žrtvu, te ju je lako i bezopasno dokrajčiti.

No comments: