Wednesday, December 6, 2023

SLOGA SRBA, SPC I SRPSKIH MASONA


 U ovom u Vatikanu planiranom genocidu nad Srbima, koji je izveden pod saradnjom ondašnjeg srpskog patrijarha A. Čarnojevića, 1690 - 1691. iseeljeno je sa Kosova 37,000 familija:, što znač i 250-300 hiljada duša. U prazne kuće u praznih preko 360 sela i na seoska imanja naselili su se Šiptari iz Albanije. Sve po planu!

Par decenija kasnije pod patrijarhom A. Jovanovićem Šakabentom 1740. istom taktikom opet je iseljeno nekoliko stotina hiljada Srba. U bježaniji Od Kosova do Save i Dunava od tih stradalo je oko 80 hiljada Srba. U napuštene srpske kuće i srpska seoska imanja doseljavaju se Šiptari iz Albanije. Sve po planu!

Nakon Drugog svj. rata Tito zabranjuje povratak srpskim izbjeglicama na Kosovo, a u njihove kuće i na imanja opet se naseljavaju Šiptari iz Albanije. Sve po planu!

U vremenu 1991- 2004. "sveti srpski patrijarh" i kriptokatolik Pavle u saradnji sa Iluminatom Miloševicem i svetosavskim masonima na rukovodnim pozicijama politike, vojske SPC iselio je oko milion Srba iz Hrvatske, Bosanske Krajine, srednje Bosne i Kosova. I sve po planu koji još nije finalno završen, ali i na tome kadrovske strukture srpske masonerije unutar državne i crkvene vlasti složno se trude, a i srpski narod zdušno im u tome slogom pomaže.

No comments: