Monday, August 19, 2024

KO SU TVORCI I REALIZATORI NOVOG SVJETSKOG PORETKA

 
Prvi hrišćani rane Crkve u Jerusalimu živjeli su u komunističkoj zajednici. Svi su morali prodati svoju imovinu i sve pare predati apostolu Petru. Bez lične imovine žive u zajednici hraneći se sa istog kazana. To prva istorijska komunistička komuna u kojoj "niko ništa nije imao i bili su srećni":

"A svi koji vjerovaše bijahu zajedno, i imahu sve zajedno. I tečevinu i imanje prodavahu i razdavahu svima kao što ko trebaše. I svaki dan bijahu jedna-ko jednodušno u crkvi, i lomljahu hljeb po kućama, i primahu hranu s radosti i u prostoti srca..." (Djela 2,44-46)

Apostol Pavle najavio je starozavjetni Novi svj. po-redak govoreći da za Crkvu budućeg vremena neće biti posebnog naroda, ni roba ni gospodara ni muška i ženska nego će svi biti isto:

“Nema tu više ni Židova ni Grka, nema više ni roba ni slobodnjaka, nema više ni muškoga roda ni ženskoga, jer sve vi svi jedno u Isusu Hristu” (Gala-tima 3,28)

Sve to ishodi iz Starog Zajvjeta hazarskih vavi-lonskih Velkih magova koji su od sredine 5. v. st. ere prislilom vojske osnovali judaizam, jer i Jahve je dvopolan i on je iz sebe, po Crkvi, rodio Isusa prije svih vijekova:

“Eda li ja, koji otvaram matericu, ne mogu roditi? veli Gospod: eda li ću ja, koji dajem da se rađa, biti bez poroda? veli Bog tvoj.” (Isaija 66,9)

Radi praktičnog ostvarenja Petrove i Pavlove ideje K. Marks i F. Engels njihove ideje razrađuju i pre-tvaraju u Komunistički manifest radi podizanja svjetske revolucije, tj. Velikog reseta, radi konačnog uspostavljanja komunističkog besklasnog društva u kojem neće biti ni Grka ni Jevrejina, ni roba ni slobodnjaka, ni muškoga roda ni ženskoga roda.

Tako je Iluminati Karl Švab u svojoj knjizi "Četvrta industrijska revolucija" 2016. najavio nastupajući komunistički Novi svjet. poredak:

"Nećete imati ništa i bićete srećni?"

Iluminate su osnovali jezuiti, a Crkva upravlja i jezuitimi i Iluminatima. Crkvom rukovode hazarski Iluminati Conisti (Cion < sion = svjetlost) i sve što se dešava od početka 2020. javni je pokušaj njihovog globalnog ostvarenje biblijskog "Carstva Mesije", tj. uspostavljanje svjetske vlasti hazarskih vavilonskih masona, hazarske bankarsko-tehnološke elite i vođa Crkve. Sav svijet vidi ko se njima protivi.

No comments: