Tuesday, November 14, 2023

NATPISI NA OBELISKU IZ KSANTOSA

  
 
 
  
 
 
  
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 

Vec dvadesetak godina neko laže Srbima da se likijski natpis na obelisku iz Ksanotosa bez mnogo truda i danas na srpskom može čitati. Dvadeset godina upornog laganja i niko od srpskih intelektualaca koji po drustvenim mrezama glume nauku i patriote, niko da se suprostavi bezobraznim lažovčinama, nego im svi aplaudiraju.
Zašto im se neko od danas čuvenih i popularnih srpskih znalaca ne ne suprotstavi? Zato što i oni narodu lažu, sve judeo-masonerija i sprdaju se sa naivcima zagrizlim u laž!
I dvadeset godina postavljam Srbima tekstove sa tog stupa da vide i da se uvjere da im lažu, ali džaba, ne vrijedi!
Ispod laživih objava srpskih lažovčina stotine su lajkova i "Sviđa mi se", a ja ispod svake objave postavim izvore, ali ko mene, da prostite, je..? Kome je danas do istine? Laži, slatkih nam laži podaj, Gospode!
I ja vam tvrdim: svi oni koji vam lažu nisu Srbi, neka su oni rodjeni od Srba ili sa srpskim imenima i prezimenima, njihove laži svjedoče da oni nisu Srbi, jer nikad se Srbin ne bi sprdao sa Srbima.
Evo tih natpisa pa izvolite, čitajte, Srbi, čitajte "bez mnogo truda", a ja bih ovdje napisao u koju kategoriju umnorazvijenih spadate, ali ne smijem! Za dvije decenije od predškolskog do završetka srednje i djeca bi umno sazrela da shvate prevaru, ali eto, izgleda da današnji Srbi umno ne sazrijevaju i koje laži progutaju dok su djeca, cijelog života u matriksu ih laži žive.
Linkovi:


No comments: