Thursday, August 29, 2024

DVA KONCEPTA NSP

Od 2020. počinje da se ostvaruje projekat glo-balističkog Novog svj. poretka (NSP). Vođe su ha-zarska bankarsko-tehnološki elita Cionista i vrh ju-dejskih masona i s njima je bio masonski vrh Crkve, masonski vrhovi budista, hinduista, islama i komu-nista, dakle sve maskirane ideologije stvorene od hazarskih vavilonskih masona i vremena perzijskog kralja Kira druge polovine 6. v. st. ere.

Od kraja februara 2022. i rata u Ukrajini dolazi do raskola globalističke masonske ekipe, jer se ruski ortodosni masoni oko Putina (bivši komunisti), ko-munistički i hinduistički masoni ne slažu sa kon-ceptom i ideologijom NSP Zapadnih masona, ideo-logije kakva se već preko dvije decenije provodi u zemljama Zapada i britanskog Komonvelta. Zapadni masoni žele svijet po konceptu biblijskog Mesije: svu izvršnu vlast, svo zemaljsko bogatstvo i sve pri-rodne resurse u njihovom komunističkom NSP imali bi hazarski Cionisti sa vrhom judejske masonerije i vrh njihove crkvene masonerije, tj. masoni rimoka-tolicizma i protestantizma. Po njima svijet bi bio bez posebnih naroda sa ideologijom transrodnosti i bez razlika muško-žensko (takav je i biblijski Jahve koji je kao dvopolan sam sebi rodio dvopolnog Isusa, tj. Sofiju). To je talmudistički model NSP i to provode vavilonski masoni Tame, Veliki magovi.

Druga grupa globalista okuplja se oko svog po-litičko-ekonomskog bloka zvanog BRIKS-a (BRICS) i oni žele da održe državne granice sa postojećim narodima i tradicionalnim vrijednostima života sva-kog naroda.

Među islamskim masonima nastaje tiha podjela tek od 2024. i cionističko-talmudističkog genocida nad Palestincima, jer Hazari su u početku formiranja tih islamskih država postavili svoje ha-zarske masone za vođe muslimanima i oni još koče islamski otpor cionizmu i tajno sarađuju sa cionisto-talmudistima. I opet kao i prije: sve zavisi od Putina i Rusije i ono-stranih entiteta koji štite ljude Svjetlosti, masone Svjetlosti, Svetu Rusiju i Majku Zemlju.
P.S. Od svetosavskih masona 90% je u službi i zada-tku pomenutih masona Tame.

No comments: