Thursday, August 25, 2022

CRKVENA MASONERIJA I ZNAK "OKO"

Masonsko oko u grčkom slovu DΔ = DEUS = BOG.

Hebrejsko slovo AYIN znači OKO.


Znak hebrejskog slova AYIN u holivudskoj TV-seriji "Zvjezdane staze".

Sastavljeni vrhovi palca i domalog prsta grade slovo O i sa ostalim prstima ujedno upu
ćuju na broj 666.

     Hebrejsko AYIN znači OKO i znak toga je hebrejsko slovo Y. Kao znak za OKO crkveni masoni koriste dva vrlo slična znaka: to su dvije varijante tkz. "Hristovog blagoslova". Jednu vari-jantu čine u obliku slova O sastavljeni vrhovi palca i domalog prsta. To je znak za O = OKO. Ujedno sa ostalim blago povijenim prstima to O znači 666. 


 
      Drugi crkveni znak hebrejske riječi AYIN su ukršteni palac i domali prst koji tako oblikuju znak hebrejskog pisanog slova AYIN i znak RIBE (IHTUS). To je takođe oblik egipatskog hijeroglifa shes sa značenjem VEZA, UŽE, KRAVATA i znak hinduističko-budističke mudre SURYA (AGNI) sa značenjem VATRA = SVJETLOST = VID = OKO.


     Hebrejskom AYIN odgovara arapsko ع, sesnaesto slovo arapskog pisma kojem je oblikom vrlo slično moderno grčko ξ (KS > Z ), drevno grcko Ѯ. Grčko KSANTHOS (ξανθός) znači ŽUT, SJAJAN, ZLATAN [1]. Kod Homera ova riječ se koristi za ZLATOKOS [2]. “Apolon je tako-đe ξανθός.[3] 


     Grčkom ξ oblikom je slično grčko ω (omega) kojem fonetski odgovara feničanskom O sa istim značenjem kao i jevrejsko AYIN: OKO, tj. SUNCE.



Judejska masonerija i znak za "oko": razmaknuti kažiprst i srednji prst grade V koje se od zgloba podlanice pridužuje u I koje sa V daje Y (ayin , oko) 

 Razmaknuti kažiprst i srednji prst desne ruke sa podlanicom grade Y (hebrejsko slovo "ayin" = "oko" ). Palac, kaziprst i srednji prst lijeve ruke grade hebrejsko slovo ŠIN ( ש ) = izvor, tok, put = vrijeme.


     Temelje komunizam je osmislila Petrova rana jerusalimska crkva (vidi: Djela apostolska, 2, 44-47), razra
đivali Sveti Avgustin u djelu  ‘‘O Božjoj državi’‘, Tomas Mor u djelu "Utopija" i  Tomas Kampanela u djelu "Grad Sunca". Sve u detalje razradili su ilu-minati Karl Marks i Fridrih Engels, a praktično kroz strašne terore i genocide eksperimentom provjerili iluminati Lenjin, Staljin, Hitler, Kastro i ostale ilu-minatske vođe revolucija prije i nakon njih (moderne masone i Iluminate osnovali su jezuiti, tj. isusovci. Njih nadzire i njima rukovodi vavilonska maso-nerija religijskog vrha judaizma, vrh Crkve, britan-ska monarhija i svjetska "judeo-hrišćanska" ban-karsko-tehnokratska elita, a izvršitelji njihovih na-redbi na terenu su demonski sljedbenici Tame (masoni Tame), protiv kojih se bore sinovi Boga Sunca, sljedbenici Svjetlosti (masoni Svjetlosti).
    Kako su komunisti u svom simbolu ukrštenog srpa i čekića ukrili simbol masonskog OKA? Prvo osmotrimo ČEKIĆ: to je gvozdeni Tubalkain-ov kovački čekić, Torov čekić, ognjeni čekić, vladar-ski i graditeljski (masonski) čekić, tj. čekić kao žezlo vlasti, biblijska gvozdena vladarska palica njiho-vog Mesije. Pravac čekića u smijeru kazaljki na satu pokazuje  5 ͪ  - 11 ͪ  = 16 =  AYIN kao 16. slovo hebrejskog alfabeta. 

     A sad osmotrimo SRP:  srp je simbol svjetlosti, simbol polumjeseca, njime se žanje i ubire rod žetve, a ovaj SRP ukrsten preko čekića je internacionalni iluminatski znak za glas A kakav je u riječi  AYIN: ʕ 

     Čekić na petokraki je u pravcu 5 ͪ - 11 ͪ  = 16a SRP je u pravcu 8 ͪ  - 12 ͪ  = 20 i zajedno 16 + 20 daju 36. Zasto 36? Zato jer zbir svih brojeva od 1 do 36 daje 666.  

U visini Velike stepenice u Piramidi kodirano je vrijeme Isusovog rođenja, tj. početka crkvenog, tj. hrišćanskog Velikog reseta: 10.000 godina od početka našeg svijeta, 4282 godine od redizajniranja Adama, 2656 godina od biblijskog potopa.

Velika stepenica je visoka 36 inči: ukupan zbir svih brojeva u kvadratima iznosi 666. Crkveni Isus je 666.

Komunistički internacionalizam, naučni evolucionizam i religijski ekumenizam jesu utiranje puta političkom globalizmu Novog svjetskog poretka koji je praktično počeo da se realizuje od početka 2020. kroz lažnu pandemiju i globalnim ubijanjem ubrizgavanjem otrova u ljude radi smanjenja broja stanovništva Zemlje (to je njihov prvi i temeljni uslov za strat Novog svj. poretka 2030.).

..............................

     [1] Henry George Liddell and Robert Scott, A Greek-English Lexicon; Oxford: The Clarendom Press, 1883, pg. 1016.
     [2] Ibid.
     [3] Ibid.

No comments: