Wednesday, March 23, 2022

MASONI ILUMINATI SU CRKVENI JEZUITSKI KULT

Isus Hristos, Veliki Arhitekta


      Netačno je da svevideće oko u trouglu potiče iz religije drevnog Egipta. Ono potiče iz misterija antičkih Grka. Evo na ovom kamenu (nadgrobnik ili oltar?) jasno se vide znakovi: svevideće oko, masonska kecelja i masonski simboli (Parutino, antička grčka kolonija, 6-1. vijek st. ere, Olbija, Ukrajina). Dakle je u crkvenu masonsku ikonografiju ušlo iz antičkih grčkih  misterija.







 
     Crkva je vođa agende Novog svjetskog poretka, planer i vođa svih laži i zala u vezi sa plandemijom pod kodnim imenom COVID-19, crkva je planer i vođa eugenike, tj. plana istrijebljenja 80-90% sa-dašnje svjetske populacije sterilizacijom i trovanjem kroz špriceve otrova "vakcina protiv covid-19", a na terenu širom kugle zemaljske  masoni  su izvođači praktičnog dijela svih pomenutih poslova, a sve radi realizacije crkvenog nacističko-komunističkog No-vog svjetskog poretka.

     Na videu ovog iskrenog protestanta (i njih vode masoni kao i svo hrišćanstvo) čućete i vidjećete mnoge činjenice za moje tvrdnje, iako sam ovaj video našao tek prije par sati pri prikupljanju građe za ovu temu (sve što on priča, već se nalazi u masonskoj literaturi 19-21. vijeka).

No comments: