Sunday, April 7, 2024

ZLO JE SVOJU NAVRŠILO MJERU

 

Ovih dana uradio sam test Srba pravoslavnih hrišćana stavljajući na jedan tas vage slobodu mišljenja i govora, slobodu kretanja, slobodu kreativnog stvaranja, slobodu iskazivanja radosti života kroz muziku, pjesmu i igru, slobodu tugovanja i plača, slobodu ljudskih stremljenja ka univerzalnijem i humanijem duhovnom, obrazovnom, kreativnom i estetskom fizičkom usavršavanju čovjeka.

Kroz lik i djelo srednjovijekovnog kaluđera Save Ne-manjića, za Srbe pravoslavce najvećeg srbskog svetitelja i prosvjetitelja, na suprotni tas vage stavio sam Savine srednjovijekovne zabrane svih sloboda koje sam spomenuo i na prvi tas vage stavio.

II od svih Srba samo me jedan Srbin svojim "Sviđa mi se" lajkom podržao, samo jedan je za pomenute slobode glasao, svi ostali su podržali Savine zabrane tih sloboda koje svaki čovjek rođenjem od Boga dobija. Radi kulta srednjovijekovnog propagandom im nametnutog vjerskog fanatika i ljudskog zlotvora odrekli su se sebe i pljunuli na najsvetije darova koje je Bog čovjeku za lakši život za Zemlji podario.
U današnjim pravoslavnim Srbima nema normalnih ljudi, nema u pravoslavnom Srbinu originalnog pri-rodnog čovjeka, jer u današnjim Srbima ne postoji želja za ličnom i narodnom slobodom. Zarobili su današnji Srbi sami sebe u kult kroz vjernost kodeksima vođa kulta i kult im je preči od lične, porodične i kolektivne slobode i sreće. To je stanje umnog, duhovnog i duševnog ludila!

Judaizam, budizam, hinduizam, hrišćanstvo i islam od čovjeka su stvorili bolesnu fanatizovanu zvijer, od naroda su stvorili čopore tih zvijeri, od čovječanstva su stvorili sramotu cijele Zemlje i svega na Zemlji, sramotu kosmosa i takvi kakvi su kroz svoje vjere u zombirane neljude pretvoreni i Boga Stvoritelja sramote.

Totalni restart čovjekovog umnog i duhovnog poimanja svijeta jedini je uslov opstanka ljudske rase i ako to u sljedećih nekoliko decenija ne učine ljudske zombi-atomske, učiniće Bog preko kosmosa i Zemlje.

No comments: