Sunday, July 28, 2024

DANAŠNJI HRIŠĆANI SU SLJEDBENICI ANTIHRISTA

 
 
 
Crkva podržava transrodnu hazarsku agendu Ilumi-nata. Crkveni Isus je dvopolan, jer je on Isus i So-fija, tj. Alfa i Omega, a postoji i žensko Sveto Trojstvo. Apostol Pavle najavio starozavjetni Novi svj. po-redak i transrodnost kao njegovu ideologiju govo-reći da za Crkvu budućeg vremena neće biti posebnog naroda, niti će biti muška i ženska nego će svi biti isto:
“Nema tu Jevrejina ni Grka, nema roba ni gos-podara, nema muškoga roda ni ženskoga; jer ste vi svi jedno u Hristu Isusu.” (Galatima,3,28)
I Jahve, Isusov otac, je dvopolan, jer je, po Crkvi, Jahve rodio Isusa prije svih vijekova:
“Eda li ja, koji otvaram matericu, ne mogu roditi? veli Gospod: eda li ću ja, koji dajem da se rađa, biti bez poroda? veli Bog tvoj.” (Isaija 66,9)
“Takav se jezik ne bi mogao tumačiti bez tipova na kojima se temelji. To je jedan model opisivanja dvojnog bića jednog ili oba pola, koji odgovara ženskim ‘sisama’ ‘Sina čovječijeg’, navodnog Me-sije ‘Otkrivenja’. U fragmentu koji citiraju dva Kli-menta* to nam je rečeno: ‘Na pitanje Salome kada će doći njegovo kraljevstvo, Gospod je odgovorio: ‘Kad budete pogazili odjeću srama (mistično, kada žena prestane imati menstruaciju), kada će dvoje biti kao jedno, kada ono što je spolja bude kao ono što je unutra, i kada muško sa ženskom ne bude ni muško ni žensko’.” [1]
Vavilonski Veliki Magovi pisci su Biblije oba zavjeta i kreatori Novog sv. poretka, koji je javno ušao u završnu fazu početkom 2020. Operacijom C-19.
..............................
[1] Gerald Massey, The Natural Genesis, Vol. I; London: Williams and Norgate, 1883, pg. 517.

No comments: