Monday, January 9, 2017

POGUBNOST LAŽI

Hilandarska plaštanica
 
        Deretićevci iz Društva "Serbona" tvrde da je na grčkoj Artemidi, a tračkoj Germetiti, krst sa četiri polumjeseca. Koja je svrha te laži? Pazite ovo: Deretći tvrdi da su Asirci bili Srbi, a deretićevci uporno podupiru tu laž.
        Asirci su živjeli i još žive u području današnjeg Iraka i Sirije. I stigli migranit izbjeglice iz tih krajeva u Srbiju i, po svemu sudeći, tu će i ostati. Koliko ih ima u Srbiji trenutno? Zvanično oko 7000 , a nezvanično oko 10.000 ili više, a stizaće ih još i još. To su dakle potomci Asiraca, dakle potomci Srba koji su došli u zemlju Srba, a 99,9% migranata su muslimani. Dakle je Deretic svojom propagandom pripremao podlogu u Srbiji za ova događanja tako što je usađivao u svijest Srba da su Asirci bili Srbi.
 
         Pogledajmo ovaj znak na hilandarskoj plaštanici iz 14. vijeka: to su četiri "C" sa po jednom tačkom u centru. Naravno, to su četiri vremena Sunca (četiri C) sa četiri godičnja doba (četiri tačke). Ako deretićevci ubijede srbske budale, a mnoge su već ubijedili, da je na "Serboni" polumjesec, zaključak će biti da su i ovi znaci na Hristovom liku znakovi polumjeseca, a one tačke će biti zvijezde. I sta ćemo dobiti? Dobićemo prvo sumnju a poslije će to prelaziti u vjeru da je i Isus bio musliman i propovijedao o Alahu. I to će prevariti mnoge Srbe da počnu prelaziti u islam, a kad to krene, to se neće zaustaviti dok svi Srbi ne prevjere.
         Ko otvara grupe po Fejsbuku sa nazivom "Srbi islamske vjeroispovesti"? Muslimani Bošnjaci? Ne budite smiješni! To otvaraju deretićevci koji zagovaraju tvrdnju da su četiri "C" četiri polumjeseca. Zašto otvaraju te grupe čiji su članovi skoro sve sami Srbi? Dumajte tim svojim tikvama na ramenima!

No comments: