Sunday, December 4, 2016

I ZEVS JE NJIMA SERBON, A TI, SRBINE, TI SI IM KONJINA

 
         Ovo je slika sa grčke vaze iz sredine 6. v. st. ere. Naziv slike je "Rađanje Atine" i tu vidimo boginju Atinu kako se rađa iz Zevsove glave. Sliku lično sam skenirao i na Internet u temi "Tajna srbskog grba" na Forumu Virtuelna Srbija postavio 30. decembra 2009. godine u 18:23:38 časova (fotografija je iz knjige „Chronicle of the World”, Published in 1996 by Dorling Kindersley Limited, London, ISBN 0751330108, str. 1...02). Do tada za ovu sliku niko od Srba nije znao, pa ni kreator "srbske boginje Serbone". I kao što je Atina rođena iz Zevsove, tako je Serbona rođena iz njegove glave.
 
         Kad se pojavila ova slika Zevsa sa krstom i ocilima, priča o Serboni već je uveliko trajala i onda su i Zevsa proglasili "srpskim bogom Serbonom".
 
Ahil nikako ne može biti "Serbon" mada na sebi ima krst sa 4C.
 
         U mitologiji bilo kojeg drevnog naroda, dakle ni kod Tračana, ne postoji bog Serbon. Postojao je bog Surban (Zurvan), od egipatskih vladara Ptolomeja postoj i Serapis, ali Serbona nigdje nema. U ono vrijeme, dakle 2009. godine, vjerovao sam da je gospodinova priča o srbskoj boginj Serboni istina, jer nisam mogao vjerovati da čovjek u starosti može toliko da laže. Vremenom sam provjeravao njegove reference o spominjanju Serbone i gdje god je tvrdio da se ona spominje, tog imena tamo nema! Nigdje nema Serbone! Ni "srbskog boga Serbona" ama baš nigdje nema! To je dotičnog gospodina 100% laž kojom se on sprda sa naivnim Srbima.
 
Ahil i Persej imaju na sebi krstove sa 4C. Gdje je tu "Serbon"?
 
         Kazu da Serbona ima na sebi srbski grb sa ocilima (to su njima polumjeseci). Eno i Ahil ima na sebi srbski grb sa ocilima, šta je on? Je li Ahil Serbon ili je Serbona? Eno i Dionisijeve pratilje na svojim haljinama imaju srbski grb sa ocilima: jesu li i one Serbone?
 
Dionisije sa svojim pratiljama koje imaju 4C. Jesu li i one "Serbone'?
 
         Narode, priberi se, osvijesti se i otvori umne oči, ne spavaj! Srbine, (ako si još Srbin, a nisi Srbijanac), ne dozvoli da se manipulatori s tobom sprdaju zarađujući tako platu od tvojih najvećih dušmana. Ako li nastaviš da im vjeruješ, onda su oni u pravu: ti si zaista prava konjina!

No comments: