Friday, November 18, 2016

LAŽOVIMA SRBSKIM PORUKA

        Vama koji tvrdite da su četiri C (S) na srbskom grbu četiri mlada polumjeseca, vama svjesnim i plaćenim lažovima, vama koji se sa neupućenima sprdate, a na one koji znaju pljujete, vama evo dokaz pred kojima biste morali začepiti svoja lažosmrdna usta! Ali, pošto vi svjesno lažete, vi stida i obraza nemate no tajnu platu za svoje laži primate, vi ćete uporno i gebelovski ponavljati sve svoje laži sve dok im leglo u glavama zombiranih Srba ne sagradite.

Piktograf iz Skandinavije (Nordic Bronze Age Petroglyphs on the Vitlyckehall stone near Tanumshede, in Vastra Gotaland County, western Sweden).

         Ovdje smo postavili nekoliko slika za dokaze. Na petroglifu iz Skandinavije prikazana je nebeska solarna lađa sa antropomorfnim prikazom 12 mjeseci godine. Jedan od mjeseci (treći s desna) u desnom ruckom visoko je podigao nebesko drvo života.
 
Ikona Svete Trojice (crtež iz knjige "Zbornik za putnike - Časlovac" štampane u Veneciji već davne 1566. godine).
 
Fraktalno nebesko drvo života.
 
         Na ikoni su Sveta Trojica na kojoj Bog Otac u lijevoj ruci drži simbol nebeskog drveta života.
Jasno se vidi da je fraktalno drvo života svojim oblikom potpuno isto simbolima nebeskog drveta na piktografu, na ikoni i na srbskom grbu.


Fraktalno drvo života: RA + C > RAS (RAZ) = JEDAN = PRVI = BOG.
 
         I tako: lako je vama lažovima sprdati se sa neupućenima i lažima zaglupljenima među Srbima, zaglupljenima čiji je procenat među današnjim Srbima zaista velik, te se lijepe na vaše laži k'o muve na govna.
...........................

No comments: