Wednesday, September 14, 2016

ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU (Srbi nekad i Srbi danas)

Krst i Srbi nekad.
 
        Šta su Srbi bili, a šta su Srbi danas? Ko su Srbi bili, a ko su danas?
 
         Dok Srbi po Hrvatskoj brane svoju čeljad od papinih ustaških kama, srbski patrijarh piše pismo papi oslovljavajuci papu svetim ocem. Taj isti papa traži od Klinotona i NATO-a da bombarduju Srbe. I bombardova NATO Srbe.
 
         Taj papa je jedan od nalogodavaca progona Srba iz Hrvatske i taj isti patrijarh daje blagoslov svom vladici da posjeti tog papu sa 36 svojih sveštenika, koji tom istom papi pjevaju "Mnogaja ljeta" i javno pred TV-kamerama skupa sa svojim vladikom tom papi se klanjaju i ljube ruku.
 
         Taj isti srbski patrijarh tom istom crknutom papi želi nebeski Raj "koji je," kaže, "papa svojim svetačkim životom zaslužio", a taj papa nalogodavac progona Srba iz Hrvatske i tražio od Klintona bombardovanje Srba. Taj isti patrijarh današnjim Srbima je veliki svetac.
 
         Vladika i mitropolit SPC dobili od pape kardinalske križeve i kardinalske prstenove zbog njihovih velikih zasluga za Rimokatoličku crkvu, Srbi tom vladici i tom mitropolitu ljube ruke.
 
         Vladika SPC sa 36 svojih popova kolenopreklono klanjaju se papi i ruku mu ljube uz crkvenu himnu "Mnogaja ljeta" i Srbi vec 15 godina ljube ruku tom vladici i tim popovima.
 
         Vladika pedofil molestira dječake, Srbi ljube ruku tom vladici i u njemu vide ikonu Hrista.
 
         Od vladike pedofila silovani mladić se raznio bombom, Srbi ljube ruku tom vladici.
 
         Papine ustaše poklale i zatrle srbska sela po Hercegovini, hercegovački vladika u odeždi i sa omoforom moli se sa papinim biskupima, a potomci onih pobijenih Srba i rodbina njihova ljube ruku tom vladici.
 
        Vladika SPC, kao clan crkvene Komisije za Jasenovac, javno tvrdi da je u sklopu Jasenovca do danas utvrđena brojka od 80 hiljada pobijenih ljudi (Srba, Jevreja i Roma), a Srbi ljube ruku tom vladica i taj vladika ih opominje da paze šta govore o Stepincu.
 
Krst i Srbi danas.
 
         Vladike SPC javno po srbskim hramovima slikaju krstove po podovima, mada im je Vaseljenskim saborom to zabranjeno po cijenu odlučenja od crkve. Ali, Vaseljenski sabor nema vlast nad srbskim vladikama.
 
         Antihristi znaju da su pobijedili srbsku crkvu i tu pobjedu javno pokazuju pred svijetom, javno pokazuju da je Srbinov Božiji prehrišćanski i hrišćanski Časni krst oboren pod njihove noge i da su oni gospodari Srba, srbske crkve, srbske vjere i srbskih duša. I Srbi ljube ruke tim vladikama i skupa s njima gaze po Časnom krstu, gaze po najvećoj Božijoj svetinji pređašnjih Srba, svetinji koja je bila uzdanica i nada srbskog kolektivnog i pojedinačnog spasenja.
 
         Gaženje Časnog krsta je dno svih dna propasti srbske. Antihrist je vladar srbske crkve, srbskih rođenih duša i duša onih koji će se tek roditi.
 
         Nebeska Srbija uvela je stroge vjerske vize Srbima, dok Paklena Srbija svojim Srbima širom otvara svoje kapije sa transparentima kakvi su bili na kapijama Jasenovca: "Rad, red i stega!"

No comments: