Sunday, August 7, 2016

SVETOSAVSKI SRBI SU MENTALNO BOLESTAN NAROD

 
         Kako razumjeti današnje Srbe: znaju da iza svih ustaša i svih ustaških srbofobija i svih genocidnih ustaških pirova od početka stoji Rimokatolička crkva. To svetosavski Srbi znaju!
         Srbi znaju da Rimokatolička crkva odgaja i podiže ustaše od malih nogu do zrele dobi i naoružava ustaše mržnjom na sve srbsko, pa kroz sav njihov život rukovodi ustašama, usmjerava ustaše i rukovodi ustaškim djelima. Rimokatolička crkva preko ustaša čini progone, zločine i genocide nad Srbima i to nije tajna, već je i vrapcima na grani to jasno.
         Međutim, svetosavska SPC bratimi se sa Rimokatoličkom crkvom i pripadnike Rimokatoličke crkve zovu braćom u Hristu, a Srbi i dalje slijepo pokorni vođama SPC. Srbima je danas veliki svetac papin ljubimac lipsali patrijarh Pavle. Srbi se klanjaju svom patrijarhu koji papu naziva Svetim Ocem. Srbi ljube ruke svojim vladikama i svojim popovima koji su papi ljubili ruku i koji se ljube i bratime sa rimokatoličkim kardinalima i biskupima i koji se po srbskim i rimokatoličkim hramovima duhovno sjedinjuju sa rimokatoličkim odgajivačima ustaštva.
         I zato, Srbi, zapitajte se da li su svetosavski Srbi mentalno zdrav narod? Nisu! Svetosavski Srbi su mentalno bolestan narod!
         Svetosavski Srbi svojim umom nisu u stanju da u vođama SPC prepoznaju tajne rimokatolike koji ih već sto godina privode papinim ustašama na klanje i tako u Srbima preko svetosavskog kvazinacionalizma odgajaju mržnju na sve Hrvate, a ne na Rimokatoličku crkvu koja od većine Hrvata mržnjom na Srbe odgaja ustaše.
         Rimokatolicizam i grkoortodoksno svetosavlje dvije su bezbožne forme jedne antisrbske ideologije koja zatire Srbe!

No comments: