Saturday, May 2, 2015

U BEOGRADU JE NASTANJEN SRBSKI DUŠMANIN

Crkva Svetog Vasilija Ostroškog okrenuta je kako Bog zapovijeda: oltar prema istoku!
 
Crkva Sv. Jovana Vladimira okrenuta je prema istoku. Tako treba.
 
Crkva Sv. Petke na Kalamegdanu okrenuta je oltarom prema sjeveroistoku (naopaka vjera).
 
Saborna crkva okrenuta je oltarskom stranom 45 stepeni prema sjeveroistoku (Beograd je na 45 stepeni sjeverne geografske širine).
 
 
Crkva Svetog Dimitrija oltarom je oko 45 stepeni prema jugoistoku. Pitanje je zašto naopako? 
 
Stara crkva Sv. save, kao i novi svetosavski hram ne stoje u pravcu zapad-istok kao što zapovijeda pravoslavna vjera, već  su oko 8 stepeni sjeverno prema sjeveroistoku.
 
 Hram Svetoga Save za oko 8 stepeni usmjeren je prema sjeveroistoku u pravcu izlaska Sunca na dan 11. aprila. To je simboličan prikaz  Dana Zemlje 22. aprila (11 x 2 = 22).
 
      Uopšte nije čudo što iz Beograda dolazi srbska pogibija.

Oltar "Otadžbine".
 
       Svi znamo šta je otadžbina, ali otadžbina nije Bog da joj se podižu oltari, jer ni naši preci nisu otadžbini podizali oltare. Otadžbina su životi naše kućne čeljadi, naše rodbine, plemena našeg i naroda našeg: to je sloboda, radost, tradicija, vjera i srećna budućnost njihova i naša; otadžbina su kuće naše i groblja predaka naših; otadžbina je zemlja hraniteljka od očeva nam ostavljena u baštinu, imanje naše i mal naš.
      Stradati za živote naše čeljadi, naše rodbine, plemena našeg i naroda našeg, stradati za slobodu, radost, tradiciju, vjeru i srećnu budućnost njihovu i našu, za kuće naše i groblja predaka naših, stradati za zemlju hraniteljku, imanje naše i mal naš nije isto kao stradati za Boga zvanog Otadžbina, jer otadžbina nije Bog, već samo naša java ovog svijeta.
       Međutim, danas nije tako i evo oltara Boga Otadžibine ispred hrama Svetog Save na Vračaru i to ne bilo kakav oltar, već starobiblijski oltar sa rogovima na kojem su prvosveštenici onog vremena prinoslili krvne žrtve svojim bogovima.
 
Starobiblijski žrtveni oltar.
 
       I nemojmo se čuditi stanju koje nas je zadesilo i iz kojeg ne možemo da se isčupamo jer smo postali sljedbenici tajnih prvosveštenika koji lažnom Bogu krvne žrtve prinose. A žrtva ko je? Šta moderni prvosveštenici Srba prinose na oltar Boga Otadžbine? Da li se kao u davna vremena prinose jarići i jaganjci, ovce i bikovi ili neke druge životinje? Ne, na tom oltaru lažnom Bogu Otadžbini kolje se srbska budućnost i prinose se djeca Srba, prinosi se omladina srbska, prinose se Srbi domaćini i njihove porodice, prinosi se ukupni srbski narod! I ni jedna žrtva ne biva bukvalno prinesena i zaklana na tom oltaru, jer moderni prvosveštenici imaju tajni ritual i klanja se izvode nevidljivim noževima smrti, a rezultate tog klanja vidimo u svim segmentima srbske realnosti i opštem nestajanju Srba.

No comments: